Posted in | Nanoanalysis | Nanobusiness

NanoSight julkistaa Interactive Webinar nanohiukkasten Tracking Analysis

Published on May 6, 2010 at 8:35 PM

NanoSight , maailman johtava ainutlaatuinen nanohiukkasten karakterisointi tekniikka, ilmoittaa interaktiivinen webinaarin keskiviikkona 19 toukokuu, 0700 PDT, 1000 EST, 1500 BST, sitten taas elää, kaksi tuntia myöhemmin 0900 PDT, 1200 EST, 1700 BST.

NanoSight pyytää rekisteröinnin tänään interaktiivinen webinaarin korkean erottelukyvyn nanohiukkasten karakterisointi: "Nanoparticle Tracking Analysis - täydentää DLS monimutkaisempien dispersiot".

Kaiuttimet esittelee viime NanoSight webinaarin

Hosted by NanoSight keskiviikkona 19 toukokuu, ensin viisitoista Iso-Britannian aikaa (klo 10 Yhdysvaltain itärannikon, 7am US West Coast) sitten toistuu, live kello seitsemäntoista Iso-Britannian aikaa (keskiyö Yhdysvaltain itärannikon klo 9 US West Coast), aihe on yleisen määrittelyn nanohiukkasten nesteitä.

Viiden vuoden ajan NanoSight n Nanoparticle Tracking Analysis (NTA) on kehittänyt vastaan ​​vakiintunut infrastruktuuri ja dynaamisen valon sironta (DLS). Vaikka DLS (tai Photon Correlation spektroskopia, PCS) on hyväksytty maailmanlaajuinen standardi menetelmä sub-micron hiukkasten koon, NTA tunnustetaan yhä ottaa ainutlaatuinen arvo polydisperse järjestelmiin. Täällä on kyky nähdä, koon ja määrän nanoluokan hiukkaset hiukkanen-by-hiukkanen pohjalta; tuottaa korkean resoluution partikkelikoko mittauksia, jotka puolestaan ​​ovat vahvistaneet reaaliaikaista videokuvaa. Lähes kaikki NTA käyttäjät jo DLS saatavilla ja lisäsi NanoSight valmiudet kuin lisälaite.

Yli 200 käyttäjää maailmanlaajuisesti nyt hyötyä NanoSight, joiden vahvuus sovelluksissa huumeiden toimitus, proteiinien aggregaatiota, toksikologian nanohiukkasten virus laskenta ja yleisen määrittelyn monimutkaisten keskeytykset.

Webinar keskustelevat:

  • Johdatus Ensemble ja Single-hiukkasten Mitoitus Techniques.
  • Periaatteet: Nanoparticle Tracking Analysis (NTA) ja dynaamisen valon sironta (DLS, tai Photon Korrelaatio spektroskopia, PCS)
  • Vertaileva vahvuudet ja rajoitteet NTA vs. DLS
  • Elektronimikroskoopilla ja NTA täydennettäessä
  • * NanoSight ja fluoresenssi toimintatilaa

Tulee esitykset kahdelta NanoSight sovellukset joukkue. Tohtori Patrick Hole, johtaja kehittämiseen Iso-Britannian pääkonttori, esittelee tekniikkaa samalla kun hänen US kollegansa, Duncan Griffiths, esittelee uusimmat sovellukset ratkaisuja.

Rekisteröidy täällä: www.nanosight.com / webinaarin

Last Update: 10. October 2011 22:46

Tell Us What You Think

Do you have a review, update or anything you would like to add to this news story?

Leave your feedback
Submit