Site Sponsors
  • Oxford Instruments Nanoanalysis - X-Max Large Area Analytical EDS SDD
  • Strem Chemicals - Nanomaterials for R&D
  • Park Systems - Manufacturer of a complete range of AFM solutions
Posted in | Nanoanalysis | Nanobusiness

NanoSight מכריזה Webinar אינטראקטיבית על Nanoparticle מעקב וניתוח

Published on May 6, 2010 at 8:35 PM

NanoSight , העולם יצרנית מובילה של טכנולוגיה nanoparticle אפיון ייחודי, מודיעה webinar אינטראקטיבי ביום רביעי 19 מאי, 0700 PDT, 1000 EST, 1500 BST, אז לחיות שוב, שעתיים לאחר מכן בשעה 0900 PDT, 1200 EST, 1700 BST.

NanoSight מזמין רישום היום לסמינר אינטראקטיבי על אפיון ברזולוציה גבוהה nanoparticle: "Nanoparticle מעקב וניתוח - משלימים DLS עבור Dispersions יותר מורכבים".

רמקולים הצגת webinar NanoSight האחרונות

מאוכסן על ידי NanoSight ביום רביעי 19 מאי, תחילה בזמן בבריטניה 15:00 (10:00 ארה"ב החוף המזרחי, 07:00 בחוף המערבי בארה"ב) ואז חזר שוב, חי, בזמן בבריטניה 05:00 (00:00 ארה"ב החוף המזרחי, 09:00 ארה"ב החוף המערבי), הנושא יהיה אפיון כללי של חלקיקים נוזלים.

במשך חמש שנים של מעקב Nanoparticle NanoSight ניתוח (נ.ת. ע) פיתחה נגד תשתית ממוסדת של פיזור אור דינאמי (DLS). בעוד DLS (או מתאם ספקטרוסקופיה פוטון, PCS) נשאר שיטה מקובלת תקן עולמי תת מיקרון גודל החלקיקים, נ.ת. ע מוכר יותר ויותר כבעלי ערך ייחודי עם מערכות polydisperse. כאן יש יכולת להציג, גודל לספור בקנה מידה ננו חלקיקים על בסיס חלקיק אחר חלקיק; לייצר ברזולוציה גבוהה בגודל החלקיקים מדידות אשר בתורו מאומתים על ידי בזמן אמת תמונות וידאו. כמעט כל המשתמשים נ.ת. ע כבר DLS זמינים הוסיף את יכולת NanoSight כמו שיפור.

למעלה מ 200 משתמשים ברחבי העולם כעת ליהנות NanoSight, עם כוח יישומים משלוח סמים, צבירת חלבון, טוקסיקולוגיה של חלקיקים, ספירת הנגיף ואפיון כללי של המתלים מורכבת.

Webinar תדון:

  • מבוא אנסמבל חד החלקיקים טכניקות מדידות.
  • עקרונות: מעקב Nanoparticle ניתוח (נ.ת. ע) ועל פיזור אור דינאמי (DLS, ספקטרוסקופיה או מתאם פוטון, PCS)
  • השוואתי יתרונות ומגבלות של נ.ת. ע נגד DLS
  • מיקרוסקופית אלקטרונים ו נ.ת. ע ב משלים
  • * NanoSight מצבי הפעלה פלואורסצנטי

יהיו מצגות משני צוות של NanoSight יישומים. ד"ר פטריק הול, מנהל פיתוח ממטה בבריטניה, תציג את הטכנולוגיה בעוד עמיתו האמריקני שלו, דאנקן גריפית'ס, יציגו את הפתרונות העדכניים ביותר יישומים.

הרשמה כאן: www.nanosight.com / webinar

Last Update: 11. November 2011 08:11

Tell Us What You Think

Do you have a review, update or anything you would like to add to this news story?

Leave your feedback
Submit