Site Sponsors
  • Technical Sales Solutions - 5% off any SEM, TEM, FIB or Dual Beam
  • Strem Chemicals - Nanomaterials for R&D
  • Park Systems - Manufacturer of a complete range of AFM solutions
  • Oxford Instruments Nanoanalysis - X-Max Large Area Analytical EDS SDD
Posted in | Nanoanalysis | Nanobusiness

NanoSight kondigt Interactive Webinar over Nanodeeltje Tracking Analyse

Published on May 6, 2010 at 8:35 PM

NanoSight , wereldwijd toonaangevende fabrikant van unieke nanodeeltjes karakterisering technologie, introduceert een interactieve webinar op woensdag 19 mei, 0700 PDT, 1000 EST, 1500 BST, dan weer te leven, twee uur later op 0900 PDT, 1200 EST, 1700 BST.

NanoSight nodigt registratie vandaag nog voor een interactieve webinar op hoge-resolutie nanodeeltjes karakterisering: "Nanodeeltje Tracking Analyse - aanvulling DLS voor meer Complex Dispersies".

Sprekers presenteren van een recent NanoSight webinar

Hosted by NanoSight op woensdag 19 mei, eerst op vijftien Britse tijd (10u Amerikaanse oostkust, 7u US West Coast) dan herhaald weer, live, op zeventien Britse tijd (12u Amerikaanse oostkust, 9u US West Coast), zal het onderwerp worden de algemene karakterisering van nanodeeltjes in vloeistoffen.

Vijf jaar lang heeft NanoSight's Nanodeeltje Tracking Analyse (NTA) ontwikkeld tegen een bestaande infrastructuur van Dynamic Light Scattering (DLS). Terwijl DLS (of Photon Correlation Spectroscopy, PCS) blijft de erkende wereldwijde standaard methode voor sub-micron deeltjesgrootte, wordt NTA in toenemende mate erkend als een unieke waarde met polydispers systemen. Hier is er mogelijkheid om, de grootte en aantal nano-schaal deeltjes op een deeltje-by-deeltje basis; te produceren met een hoge resolutie deeltjesgrootte metingen die op hun beurt worden gevalideerd door real-time videobeelden. Vrijwel alle NTA gebruikers al had DLS beschikbaar en voegde de NanoSight mogelijkheid als een verbetering.

Meer dan 200 gebruikers wereldwijd nu profiteren van NanoSight, met kracht in toepassingen in drug delivery, aggregatie van eiwitten, toxicologie van nanodeeltjes, virus tellen en algemene karakterisering van complexe suspensies.

Het webinar zal bespreken:

  • Inleiding tot Ensemble en Single-deeltjesgrootte Technieken.
  • Principes: Nanodeeltje Tracking Analyse (NTA) en Dynamic Light Scattering (DLS, of Photon Correlation Spectroscopy, PCS)
  • Vergelijkende Sterke punten en beperkingen van NTA vs DLS
  • Electron Microscopy en NTA in te vullen
  • * NanoSight en fluorescentie bedrijfsmodi

Er zullen presentaties worden uit twee van NanoSight-applicaties team. Dr. Patrick Hole, Hoofd Ontwikkeling uit het Verenigd Koninkrijk hoofdkwartier, introduceert de technologie, terwijl zijn Amerikaanse collega, Duncan Griffiths, presenteert de nieuwste applicaties oplossingen.

Registreer hier: www.nanosight.com / webinar

Last Update: 6. October 2011 17:21

Tell Us What You Think

Do you have a review, update or anything you would like to add to this news story?

Leave your feedback
Submit