Site Sponsors
  • Oxford Instruments Nanoanalysis - X-Max Large Area Analytical EDS SDD
  • Park Systems - Manufacturer of a complete range of AFM solutions
  • Strem Chemicals - Nanomaterials for R&D
Posted in | Nanoanalysis | Nanobusiness

NanoSight kunngjør Interaktiv Webinar på nanopartikler Tracking Analysis

Published on May 6, 2010 at 8:35 PM

NanoSight , verdensledende produsent av unike nanopartikkel karakterisering teknologi, kunngjør et interaktivt nettseminar om Onsdag 19. mai, 0700 PDT, 1000 EST, 1500 BST, så igjen lever, to timer senere på 0900 PDT, 1200 EST, 1700 BST.

NanoSight inviterer registrering i dag for et interaktivt nettseminar om høyoppløselige nanopartikkel karakteristikk: "nanopartikler Tracking Analysis - Sammen DLS for mer komplekse Dispersions".

Høyttalere presentere en fersk NanoSight webseminar

Hosted by NanoSight på Onsdag 19. mai, først ved 15:00 britisk tid (kl 10 amerikansk østkyst, 7am USA West Coast) gjentas igjen, live, på 17:00 britisk tid (12am amerikansk East Coast, 9am USA West Coast), vil emnet bli den generelle karakterisering av nanopartikler i væske.

I fem år har NanoSight er nanopartikler Tracking Analysis (NTA) utviklet mot en etablert infrastruktur for dynamisk lysspredning (DLS). Mens DLS (eller Photon korrelasjon spektroskopi, PCS) forblir den aksepterte verdensomspennende standard metode for sub-mikron partikkel dimensjonering, er NTA stadig mer anerkjent som har unik verdi med polydisperse systemer. Her er det evnen til å vise, størrelse og telle nano-skala partikler på en partikkel-by-partikkel basis; å produsere høy oppløsning partikkelstørrelse målinger som igjen er validert av sanntids-videobilder. Nesten alle NTA brukere allerede hadde DLS tilgjengelig og lagt til NanoSight evne som ekstrautstyr.

Mer enn 200 brukere på verdensbasis nå dra nytte av NanoSight, med styrke i applikasjoner i levering av legemidler, protein aggregering, toksikologi av nanopartikler, virus telling og generell karakterisering av komplekse suspensjoner.

Den webinar vil diskutere:

  • Introduksjon til Ensemble og Single-Particle Sizing Techniques.
  • Prinsipper: nanopartikler Tracking Analysis (NTA) og dynamisk lysspredning (DLS eller Photon korrelasjon spektroskopi, PCS)
  • Comparative styrker og begrensninger av NTA vs DLS
  • Elektronmikroskopi og NTA i utfyller
  • * NanoSight og fluorescens driftsmodi

Det vil bli presentasjoner fra to av NanoSight applikasjoner team. Dr. Patrick Hole, leder av Development fra Storbritannia hovedkvarter, vil introdusere teknologien mens hans amerikanske kollega, Duncan Griffiths, vil presentere de nyeste programmene løsninger.

Registrer deg her: www.nanosight.com / webinar

Last Update: 10. November 2011 16:40

Tell Us What You Think

Do you have a review, update or anything you would like to add to this news story?

Leave your feedback
Submit