Posted in | Nanoanalysis | Nanobusiness

NanoSight Isännät Interactive Webinar aiheesta "karakterisointi proteiinien aggregaatiota"

Published on August 26, 2010 at 9:21 AM

NanoSight , maailman johtavista ainutlaatuinen nanohiukkasten karakterisointi tekniikka isännöi interaktiivinen webinaarin aiheesta luonnehdinta proteiinien aggregaatiota. Se pidetään torstaina 9 syyskuu, 0700 PDT, 1000 EDT, 1500 BST, sitten taas elää, kaksi tuntia myöhemmin 0900 PDT, 1200 EDT, 1700 BST.

NanoSight n perustaja ja teknologiajohtaja, tohtori Bob Carr

Luonnehtiessaan kokoomatiedot proteiinit on ensiarvoisen ymmärrystä niin biolääketieteen tuotteiden vakautta ja tehokkuutta. Tuotteiden laatu, olipa kyse biologisesta aktiivisuudesta ja immunogeenisuuden voidaan vaikuttaa huomattavasti valtion proteiinien aggregaatiota. Monenlaisia ​​aggregaatit kohdataan biolääkkeet näytteitä. Nämä voivat olla liukoista tai liukenematonta luonnossa, kovalenttinen tai ei-kovalenttisesti sidottu ja tuotettu yhdistäminen prosessi, joka voi tai ei voi vaihtaa. Havaittu koot vakaa kiviainesten vaihtelevat pienistä oligomeereinä (nanometriä) ja liukenemattoman mikronin kokoinen kiviainesten, jotka voivat sisältää miljoonia monomeeriyksikköjen.

Tavoitteet kuvaavat aggregaatiota ovat:

  • Määrällisesti kuvaavat ryhmittämisen (pitoisuus kokoluokittain).
  • Määritelmä hyväksyttävä laatu, kehitys-, prosessi-tai Release testi.
  • Perehdyttäisi mekanismeja aggregaation puhkeamista, sillä se alkaa nanomittakaava.

NanoSight on äskettäin sovellettu Nanoparticle Tracking Analysis (NTA) ja proteiinien aggregaatiota. Tämä tekniikka mahdollistaa nanomittakaavan hiukkasista, kuten proteiinien aggregaatit, suoraan ja erikseen visualisoida ja lasketaan neste reaaliajassa tarjoamaan korkean resoluution hiukkaskokojakauma profiileja.

Tekniikka on nopea, kestävä, tarkka ja edullinen, mikä houkutteleva vaihtoehto tai täydentää olemassa olevia menetelmiä nanohiukkasten analyysi kuten dynaamisen valon sironta, DLS (tunnetaan myös nimellä Photon Korrelaatio spektroskopia, PCS) tai elektronimikroskoopilla.

Tämä Webinar kuvataan myös NTA tekniikka ja vertaa sen vahvuudet ja rajoitukset muiden nykyisten tekniikoiden. Muoto on interaktiivinen, tavoitteena on antaa osallistujille mahdollisuuden esittää kysymyksiä haasteita ja tekniikoita tämän tärkeän aiheen. Webinar tulee johtaa tohtori Bob Carr, perustaja ja teknologiajohtaja NanoSight.

Voit rekisteröityä webinaarin, klikkaa tästä ( www.nanosight.com / webinaarin ).

Last Update: 3. October 2011 05:31

Tell Us What You Think

Do you have a review, update or anything you would like to add to this news story?

Leave your feedback
Submit