Posted in | Nanoanalysis | Nanobusiness

De Gastheren Interactieve Webinar van NanoSight op „Karakterisering van EiwitSamenvoeging“

Published on August 26, 2010 at 9:21 AM

NanoSight, zal wereld-leidende fabrikanten van de unieke technologie van de nanoparticlekarakterisering interactieve webinar voor wat betreft de karakterisering van eiwitsamenvoeging ontvangen. Het zal op Donderdag 9 September, 0700 PDT, 1000 EDT, 1500 BST worden gehouden, dan opnieuw, twee uren later bij 0900 PDT, 1200 EDT, 1700 BST leven.

De stichter van NanoSight en CTO, Dr. Bob Carr

Kenmerken van samenvoeging in proteïnen is primordiaal in het begrip van zowel biopharmaceutical productstabiliteit als doeltreffendheid. De kwaliteit van het Product, zowel in termen van biologische activiteit als immunogenicity kan hoogst door de staat van eiwitsamenvoeging worden beïnvloed. Een grote verscheidenheid van complexen wordt ontmoet in biopharmaceutical steekproeven. Deze kunnen oplosbaar of onoplosbaar niet-, covalent of en wordt covalent veroorzaakt zijn in aard in entrepot die door een samenvoegingsprocédé dat of niet kan kan omkeerbaar zijn. De Waargenomen grootte van stabiele complexen strekt zich van kleine oligomers (nanometers) uit aan onoplosbare micron-gerangschikte complexen die miljoenen monomeereenheden kunnen bevatten.

De doelstellingen in het kenmerken van samenvoeging omvatten:

  • Kwantitatief beschrijvend graad van samenvoeging (concentratie door grootteklasse).
  • Definitie van aanvaardbare kwaliteit, in ontwikkeling, in proces of als versietest.
  • Verstrekkend inzicht in de mechanismen van samenvoegingsbegin, aangezien het bij nanoscale begint.

NanoSight heeft onlangs het Volgen Nanoparticle Analyse op (NTA) eiwitsamenvoeging toegepast. Deze techniek staat nanoscale deeltjes, zoals eiwitcomplexen, direct die individueel in vloeistof in real time toe worden moeten gevisualiseerd en worden geteld om high-resolution de distributieprofielen van de deeltjesgrootte te verstrekken.

De techniek is snelle, robuuste, nauwkeurige en lage kosten, die een aantrekkelijk alternatief vertegenwoordigt of vult aan bestaande methodes van nanoparticleanalyse aan zoals zich het Dynamische Lichte Verspreiden, DLS (ook bekend als de Spectroscopie van de Correlatie van het Foton, PCS) of Elektronenmicroscopie.

Webinar Dit zal ook de techniek NTA beschrijven en zal zijn sterke punten en beperkingen met andere momenteel gebruikte technieken vergelijken. Het formaat zal interactief zijn, pogend deelnemers de kans te bieden om vragen over de uitdagingen en technieken in dit belangrijke onderwerp te stellen. Webinar zal door Dr. Bob Carr, stichter en CTO van NanoSight worden geleid.

Om voor webinar te registreren, gelieve te klikken hier (www.nanosight.com/webinar).

Last Update: 12. January 2012 21:19

Tell Us What You Think

Do you have a review, update or anything you would like to add to this news story?

Leave your feedback
Submit