Site Sponsors
  • Strem Chemicals - Nanomaterials for R&D
  • Oxford Instruments Nanoanalysis - X-Max Large Area Analytical EDS SDD
  • Park Systems - Manufacturer of a complete range of AFM solutions
Posted in | Nanoanalysis | Nanobusiness

NanoSight Verter Interaktiv Webinar på "Karakterisering av Protein Aggregering"

Published on August 26, 2010 at 9:21 AM

NanoSight , verdensledende produsenter av unike nanopartikkel karakterisering teknologi vil avholde et interaktivt nettseminar om emnet for karakterisering av protein aggregering. Det vil bli avholdt torsdag 9. september 0700 PDT, 1000 EDT, 1500 BST, så igjen lever, to timer senere på 0900 PDT, 1200 EDT, 1700 BST.

NanoSight grunnlegger og teknologisjef, Dr Bob Carr

Karakterisere aggregering proteiner er avgjørende i å forstå både biofarmasøytisk produkt stabilitet og effekt. Produktkvalitet, både i form av biologisk aktivitet og immunogenisitet kan være svært påvirket av staten protein aggregering. Et bredt utvalg av aggregater er oppstått i biofarmasøytisk prøver. Disse kan være løselig eller uløselig i naturen, kovalente eller ikke-kovalent bundet og produsert av en samling prosess som kan eller ikke kan være reversible. Observerte størrelser av stabile aggregater spenner fra små oligomerer (nanometer) til uoppløselig mikron-størrelse aggregater som kan inneholde millioner av monomer enheter.

Målene i karakterisere aggregering inkluderer:

  • Kvantitativt beskrive graden av aggregering (konsentrasjon av størrelse klasse).
  • Definisjon av akseptabel kvalitet, i utvikling, i prosess eller som en utgivelse test.
  • Å gi innsikt i mekanismer for aggregering utbruddet, da det begynner på nanonivå.

NanoSight har nylig søkt nanopartikler Tracking Analysis (NTA) til protein aggregering. Denne teknikken gjør nanoskala partikler som protein aggregater, for å være direkte og individuelt visualisert og telles i flytende i sanntid for å gi høy oppløsning partikkelstørrelsesfordelingen profiler.

Teknikken er rask, robust, nøyaktig og lave kostnader, som representerer et attraktivt alternativ eller supplement til eksisterende metoder for nanopartikler analyse som dynamisk lysspredning, DLS (også kjent som Photon korrelasjon spektroskopi, PCS) eller elektron mikroskopi.

Dette webseminar vil også beskrive NTA teknikk og sammenligne sine styrker og begrensninger med andre teknikker dag brukes. Formatet vil være interaktiv, med formål å gi deltakerne en mulighet til å stille spørsmål om utfordringer og teknikker i dette viktige temaet. Den webseminar vil bli ledet av Dr Bob Carr, grunnlegger og teknologisjef av NanoSight.

For å registrere deg for webseminar, vennligst klikk her ( www.nanosight.com / webinar ).

Last Update: 10. October 2011 22:13

Tell Us What You Think

Do you have a review, update or anything you would like to add to this news story?

Leave your feedback
Submit