Site Sponsors
  • Strem Chemicals - Nanomaterials for R&D
  • Park Systems - Manufacturer of a complete range of AFM solutions
  • Oxford Instruments Nanoanalysis - X-Max Large Area Analytical EDS SDD
Posted in | Nanoanalysis

Nanosight om Interactieve Webinar op Karakterisering Te Ontvangen Exosome

Published on January 20, 2011 at 8:25 PM

NanoSight, wereld-leidende fabrikanten van de unieke technologie van de nanoparticlekarakterisering, zal interactieve webinar voor wat betreft exosome karakterisering door Nanoparticle Tracking Analyse ontvangen. Het zal op Donderdag 27 Januari, 0700 PST, 1000 EST, 1500 GMT worden gehouden, dan opnieuw, twee uren later bij 0900 PST, 1200 EST, 1700 GMT leven.

Dit webinar wordt gericht op die met een rente in opsporing en speciation van exosomes en micro-blaasjes. Het zal volledig interactief zijn en de vragen zullen tijdens de presentatie worden ingestemd met.

Het Hoofd van NanoSight van Ontwikkeling, Dr. Patrick Hole.

Veel rente centreert rond microvesicles en nanovesicles (exosomes) aangezien zij meer en meer als potentiële biomarkers worden aangehaald. Tot op heden, exosomes is het onderzoek beperkt door een gebrek aan geschikte methodes van karakterisering. Het Volgen van Nanoparticle de Analyse (NTA) is gericht op deze behoefte, die exosomes en microvesicles in de waaier van 30 - 1000 NM in vloeibare opschorting toestaan direct en individueel in real time worden gevisualiseerd. Aldus, verstrekt NTA high-resolution de distributieprofielen van de deeltjesgrootte en concentratiemetingen. De techniek is snel, robuust, nauwkeurig en rendabel, vertegenwoordigend een aantrekkelijk alternatief of vult aan bestaande methodes aan. Specifieke die exosomes kunnen imaged en kenmerkt zijn door geschikte etikettering met een fluorescente teller met een waaier van beschikbare opwindingsgolflengten.

Sluit me aan bij collega's over de wereld voor dit interactieve webinar. Binnen 10 minuten, zullen de sprekers een voldoende overzicht geven om de waarde van dit het opwekken nieuwe hulpmiddel te beoordelen. De voorzien duur van webinar is 35 minuten, met inbegrip van om het even welke vragen. Om dit webinar bij te wonen, te gebruiken gelieve deze registratielink: http://www.nanosight.com/webinar.

Webinar Dit zal een beschrijving van de techniek NTA omvatten en zal zijn sterke punten en beperkingen met andere momenteel gebruikte technieken vergelijken. Het formaat zal interactief zijn, pogend deelnemers de kans te bieden om vragen over de uitdagingen en technieken in dit belangrijke onderwerp te stellen. Webinar zal door Dr. Patrick Hole, Hoofd van Ontwikkeling in NanoSight worden geleid.

Last Update: 11. January 2012 12:10

Tell Us What You Think

Do you have a review, update or anything you would like to add to this news story?

Leave your feedback
Submit